Heeft u thuiszorg nodig? Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname of als het thuis (even) niet meer zelfstandig gaat. ZorgSaam Thuiszorg biedt zorg en hulp.

ZorgSaam Thuiszorg heeft 26 wijkteams in heel Zeeuws-Vlaanderen. Wijkteam Kloosterzande en wijkteam Vogelwaarde zijn daar twee van en werken vanuit het Gezondheidscentrum Kloosterzande.

Waar u ook woont: in Kloosterzande, in een dorp rondom of in de polder; u kunt bij ons terecht voor bijv. wassen en aankleden, douchen, steunkousen aan- en uitdoen, oogdruppelen, controle op medicijninname en wondverzorging. En we bieden specialistische zorg, zoals sondevoeding, infuustherapie en chemo- of pijnpomp. Onze verzorgenden en verpleegkundigen staan 24/7 voor u klaar, ook bij acute situaties ’s nachts.

Hoe werkt het?

Bel naar tel: 0114-383500 voor een afspraak. De wijkverpleegkundige komt bij u langs voor een intakegesprek. Samen met u spreken we af welke zorg er nodig is en wanneer. Indien nodig kan de zorg dezelfde dag nog worden opgestart. We houden zoveel mogelijk rekening met uw wensen, zoals tijdstip van zorg. Alle bovengenoemde handelingen nemen we van u over als u of uw mantelzorger dit niet meer (zelf) kan.

Over ons

We willen dat de zorg goed geregeld is. Daarom werken onze medewerkers nauw samen met uw huisarts en de assistentes. We doen overigens meer dan alleen verpleging en verzorging bij u thuis. We bieden in de thuissituatie ook huishoudelijke verzorging, thuisbegeleiding, nachtzorg en personenalarmering aan. Ook zijn we er voor u met ziekenhuiszorg, ouderenzorg en ambulancezorg. Dat is ZorgSaam, met veel soorten zorg dichtbij huis.

Aanvragen van thuiszorg

Bel naar tel: 0114-383500.